A.I.D.A. BUREAU VOOR  COMMUNICATIE is een full-service ontwerpbureau dat bekend en bemind is om haar weinig dogmatische benadering. Met andere woorden: wij doen het allemaal net even anders. Tuurlijk, ook bij ons vind je snelle computers, iets te grote beeldschermen en een iets te 'fancy' espressomachine in de keuken. Maar dit zijn niet de redenen dat onze klanten voor ons kiezen. De reden is samen te vatten onder de noemer: cross-media.
CROSS-MEDIA is de moderne manier van communiceren, waarbij naar alle mogelijke marketinginstrumenten wordt gekeken en zonodig worden ingezet. Het is misschien even wennen, onze crossmediale aanpak. Het is iets complexer... je moet met iets meer factoren rekening houden, maar daar is het resultaat dan ook naar. Dat beloven wij! 

Audi verhuist!

AIDA verzorgt een uitgebreide campagne voor de nieuwe Audi Terminal Groningen aan de Bornholmstraat! Een nieuw hyper modern pand welke voldoet aan de laatste richtlijnen
van Audi. Een ruim opgezette showroom van maar liefst 700m2 waar
het volledige modellengamma van Audi tot zijn recht komt.

 

Navigia Shanghai

Een nieuw schip van Navigia Shipping. Navigia is een snelgroeiende rederij, die zich richt op de exploitatie van eigentijdse zeeschepen. Sinds 1996 hebben ruim 5.000 participanten deelgenomen in 40 scheepvaart CV’s van Navigia!
Navigia Shanghai is een nieuw project waarvoor AIDA de gehele communicatie op poten heeft gezet. Advertentiecampagnes, brochures, flyers, en een hele duidelijke prospectus zo dik als een woordenboek.

Volkswagen

Volkswagen verhuist! Century Autogroep is al jarenlang uw betrouwbare partner aan de Paterswoldseweg. Maar Century Autogroep groeit en de modellen van Volkswagen hebben zich door de jaren heen uitgebreid. Kortom, het is tijd om te verhuizen naar een onderkomen dat klaar is voor de toekomst! 
AIDA is verantwoordelijk gesteld voor de communicatie. Een volwassen en uitgebreide campagne met een tweeledig doel: duidelijk maken dat Volkswagen een nieuw modern onderkomen heeft en tevens benadrukken dat Century Autogroep klaar is voor de toekomst.


Stroop Raadgevende Ingenieurs

Stroop Raadgevende Ingenieurs is één van de grootste ingenieursbureaus uit het Noorden. Om duidelijk te maken dat ze niet stil zitten en een duidelijke visie hebben, hebben ze AIDA gevraagd een nieuwe huisstijl te ontwikkelen, waarbij hun groene karakter en hun innovatieve kijk op de toekomst centraal moet staan.Cultuur Educatie Stad Gemeente Groningen

Cultuur Educatie Stad is dé organisatie die het culturele aanbod van Groningen presenteert en omzet naar educatieve projecten voor scholen in primair en voortgezet onderwijs.
AIDA is verantwoordelijk voor het ontwerp van de huisstijl.
Momenteel wordt druk gewerkt aan de website, hier alvast een voorproefje.

Seal de Deal

Century Autogroep heeft 100 Volkswagens ingekocht. Aan AIDA de taak om een campagne op poten te zetten, want het is natuurlijk niet de bedoeling dat ze in de showroom blijven staan.
De campapgne werd grootschalig ingezet: Seal de Deal hebben we hem genoemd.
Het is nu bijna kerst en de laatste Volkswagens staan nog in de showroom, maar het overgrote deel staat momenteel voor de deur (of onder de boom) bij de gelukkige klanten.